Vi är Zendr

På Zendr hjälper vi tusentals företag att spara tid och pengar på frakt. Vår ambition är att erbjuda marknadens enklaste bokningsportal för frakt kombinerat med att ha en kundservice i världsklass.  


Det har aldrig varit enklare att boka frakt!

I vår egenutvecklade bokningsportal kan du hantera all din frakt på ett och samma ställe och få en faktura oavsett vilka transportörer du skickar med. Vi fokuserar på enkelhet och automatisering så att du ska behöva lägga så lite tid som möjligt på frakt. Du kan även integrera Zendr med ditt affärssystem eller webshop och automatisera hela bokningsflödet. Genom att ha en en tät dialog med våra kunder får vi dessutom kontinuerligt in feedback och önskemål som vi integrerar i vår utvecklingsplan och vår löpandeIT-prioritering.  

Trött på chatbotar och telefonköer?

Det händer att saker går fel. Paket tappas bort eller blir försenade. Vi förstår att för dig som företagskund är det av stor vikt att era försändelser levereras i tid. Av den anledningen är personlig kundservice något som vi prioriterar väldigt högt. Du ringer oss så sköter vi kontakten med transportörerna oavsett vad det gäller. På så sätt slipper du sitta fast i telefonkö eller brottas med att försöka få hjälp via en chat. Dessutom håller vi dig uppdaterad kring ditt ärende så du slipper sväva i ovisshet.

Ingen bindningstid och inga dolda avgifter!

Vår tjänst är kostnadsfri att använda och du har ingen bindningstid. Du betalar bara för de försändelser du bokar. De priser som visas i portalen inkluderar även alla tillägg så att du de facto vet vad som kommer att stå på fakturan. Tack vare att vi samlar fraktvolymer från tusentals företag har vi kunnat förhandla förmånliga priser hos transportörerna. Därav får du alltid bra priser hos oss oavsett vad du ska skicka och vart.

Kom igång idag!

Lika enkelt som det är att boka frakt med Zendr, är det att komma i gång. Det enda som behövs är ett inlogg och sedan är det bara att boka. Vill du veta mer eller komma i gång redan nu och förenkla din företagsfrakt? Ring oss eller klicka på "Boka demo".

Vi samlar tusentals kunder i en gemensam fraktportal och sänker dina fraktkostnader.

No items found.